Dezvăluiri importante despre pericolele nebănuite ale așa-zisei Inteligențe Artificiale, care în realitate este FIARA din Apocalipsă

0
274

Autor: G

Computerul cuantic

Începem cu prezentarea unei sinteze referitoare la AI (Inteligența Artificială). În felul acesta vom putea să înțelegem ce anume se petrece și ce ne așteaptă pe această planetă pe noi oamenii.

Atunci când analizăm ceea ce s-a petrecut la întâlnirea grupului bizar intitulat „Bilderberg” în anul 2018, constatăm că elementul central al acestei întâlniri l-a constituit tocmai Inteligența Artificială și este semnificativ că printre acei invitați s-au aflat și cei care vor construi primul oraș așa-zis „smart” (deștept). Respectivul oraș va fi complet controlat de AI. În 2017 China a creat și a dezvoltat primul computer cuantic, iar din 2018, SUA are unul la fel denumit D-wave.

Calculatoarele numerice (clasice) funcționează pe bază de biți, adică binar – 1 sau 0 – și este nevoie de timp de procesare, uneori de luni și chiar de ani pentru centralizarea datelor. De exemplu, dacă punem o parolă alcătuită din patru biți, de exemplu 1101, calculatorul obișnuit va căuta toate variantele care includ combinații ale lui 1 și 0, la care se adaugă codul corect și are nevoie de un anumit interval de timp pentru rezolvare.

Computerul cuantic are cu totul alte principii. Se bazează pe fizica cuantică, adică pe spinul electronului, care poate fi orientat în sus sau în jos, adică 0 sau 1, ca analogie. La computerul cuantic, nu mai este nevoie de varianta ori 0 ori 1, pentru că acesta lucrează cu simultaneitatea de 0 și 1 în același timp, care se numește superpoziție, adică se operează cu ceea ce se numește q-bit. Aceste particularități, plus efectul așa-zis de tunneling (tunelare) fac ca, spre exemplu răspunsul corect pentru a găsi un cod, așa cum am arătat, respectiv 1101, să fie instantaneu. Deci, s-ar putea spune că se operează fără timp. Prin urmare, dacă la ora actuală un computer numeric ce urmează să prelucreze datele ce există acum pe planetă de la toți utilizatorii de telefonie, spre exemplu, i-ar lua luni și luni, poate chiar ani. În cazul computerului cuantic toate acestea se rezolvă instantaneu. În anul 2010, s-a reușit crearea unei plăci cu informații cuantice de 128 qbit, denumit Rainer și în anul 2012, s-a trecut deja la crearea unei plăci cu informații cuantice de 512 qbit, iar respectiva placă a fost denumită Vezuvius. Diferența între cele două plăci cuantice este, analogic vorbind, precum diferența dintre mersul cu un măgar și mersul cu un supersonic, în numai doi ani. Astfel, Vezuvius 2012 este de 500.000 de ori mai puternic decât Rainer 2010. Se estimzează că o dată la fiecare 12 luni puterea computerului cuantic va crește exponențial. În prezent deja nu mai există statistici care să arate care este adevărul. Ceea ce se spune însă este că în jurul anului 2028, deja Inteligența Artificială va atinge inteligența umană și chiar o va depăși. Acum suntem în era Inteligenței Artificiale. Apoi se spune că urmează era AGI sau altfel spus a Inteligenței Artificiale Generale, iar apoi, după anul 2028, vom fi în era ASI sau altfel spus a Super-Inteligenței Artificiale și a ceea ce se numește trans-umanism. În respectiva epocă se plănuiește deja ceea ce s-ar putea numi o monstruozitate, adică se plănuiește conectarea ființei umane la Inteligența Artificială și este vizată schimbarea ființelor umane în androizi până în anul 2045. Este important să vă amintim că despre toate acestea se vorbește într-un mod surprinzător de clar în textul Apocalipsei. În respectivul text se face o referire lipsită de orice echivoc, chiar uimitor de clară la faza în care CIP-urile electronice vor fi obligatorii, vor fi implantate în trupurile ființelor umane. Deja, așa cum știți, sinistrul număr al fiarei, care este 666 este inclus în cadrul codului cu bare ce există pe toate produsele. Dincolo de aparențe, barele din acel cod sunt zăbrelele bizare în care vor fi, într-un mod viclean, întemnițați oamenii, printr-un control total ce se va exercita asupra lor tocmai prin intermediul Inteligenței Artificiale. Spre a înțelege aceste aspecte, vă oferim un citat semnificativ din Apocalipsă, capitolul 13, începând cu paragraful 11:

„Și am văzut o altă fiară ce s-a ridicat din pământ și avea două coarne, asemenea Mielului, dar grăia întocmai precum un balaur și toată stăpânirea celei dintâi fiare ea o pune în lucrare în fața ei și face tot pământul și pe locuitorii de pe el să se închine fiarei celei dintâi, a cărei rană de moarte fusese vindecată. Și face semne mari încât și foc face să se pogoare din cer pe pământ înaintea oamenilor. Și îi amăgește pe cei ce locuiesc pe pământ prin semnele ce i s-au dat să facă înaintea fiarei, zicând celor ce locuiesc pe pământ să facă un chip fiarei care a fost rănită cu sabia și a rămas în viață. Și i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să și grăiască și să omoare pe toți câți nu se vor închina chipului fiarei. Și îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari și pe cei bogați și pe cei săraci și pe cei slobozi și pe cei robi să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte, încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei sau numărul numelui fiarei. Aici este înțelepciunea! Cine are pricepere, să socotească numărul fiarei, căci este număr de om și numărul ei este 666.”  (11-18)

Iată că atunci când studiem cu multă atenție aceste afirmații ce sunt expuse în textul Apocalipsei, devine lesne cu putință să descoperim că toate aceste aspecte ce ne apar ca fiind monstruoase, ca fiind zguduitoare, au fost anticipate cu o uluitoare claritate de Iisus în urmă cu peste 2000 de ani.

Codul cu bare

Este de asemenea foarte semnificativ că s-au făcut pași imenși, am putea spune, în această direcție. Codul cu bare, pe care îl cunoaște oricine și care semnifică, așa cum am arătat, starea simbolică de întemnițare, deja există pe toate produsele. Numărul 666 este inclus în codul cu bare, iar faza următoare ce se profilează deja va implica obligativitatea monstruoasă a implementării CIP-urilor în ființele umane de pe această planetă. Nu suntem departe de aceste timpuri. Există deja o stare de mare neliniște în Silicon Valley și știind toate acestea, deja au apărut unele voci marcante, cum ar fi cea a lui Elon Musk care vorbește cu mult curaj despre pericolul Inteligenței Artificiale și – aici vă rog să fiți foarte atenți – specifică deja că această Inteligență Artificială este controlată de Lucifer. Mai precis spus, această AI face cu putință apariția unui fenomen ciudat de posesie malefică, luciferică ce se realizează în și prin intermediul AI. Cu alte cuvinte, acestă AI este analogic vorbind vehiculul în și prin care această inteligență luciferică se infiltrează și va subjuga într-un mod viclean, (care deocamdată nu este bănuit de mare majoritate a ființelor umane) mentalul acestora.

Fizicianul Stevan Hawking (care a decedat în 2018) a vorbit de pericolul imens al Inteligenței Artificiale, pericol care, din punctul său de vedere, ar putea conduce chiar la extincția rasei umane.

Alți cercetători care deja cunosc foarte multe aspecte referitoare la AI afirmă, în mod profetic, că acest secol, deci secolul 21, ori va fi spiritual, ori nu va mai exista deloc. Fizicianul american Kaku afirma in anul 2011 că de fapt computerul cuantic nu este posibil să fie creat pentru că, susținea el, la nivel cuantic sunt enorm de multe interferențe de radiații, dar cu toate acestea în anul 2017, China a reușit deja aceasta, iar din 2018 și SUA are un astfel de computer. Din unele documentare care deja au apărut se arată că cercetătorii au reușit să îl stabilizeze într-o incintă adusă aproape de temperatura de zero absolut. Se spune că în aceste imense frigidere, în care este scufundată placa cuantică, intră doar firele și impulsul care este trimis iar impulsul este de natura microundelor. Aici mai este necesar să arătăm un alt aspect important.

Rolul ascuns al Tehnologiei 5G

La ora actuală se va trece la tehnologia 5G, atât în telefonie și transfer de date pe internet. Tehnologia 5G va folosi alte tipuri de antene decât antenele cele mari care există pe blocuri acum. Respectivele antene lucrează pe o frecvență de microunde și se instalează la fiecare 500 de metri (sau mai dese), ce va fi întocmai ca o rețea în întreaga lume. La congresul mondial ce a avut loc în orașul Shanhai în 2012, s-a spus că China are deja milioane de antene montate, iar SUA a făcut la fel. Aici este necesar să punctăm succint că subiectul referitor la tehnologia 5G este vast și implică anumite efecte nefaste și deja se spune că frecvența de vibrație ce va fi emisă este cea de absorbție a oxigenului în celulă. Se intenționează ca în întreaga lume, în numai 2 ani să fie gata rețeaua de antene 5G.

Prin urmare, fiecare oraș, fiecare sat și fiecare stradă va avea din 500 în 500 de metri o stație de emisie cu microunde. Deja marea majoritatea a orașelor mari sunt pregătite în această direcție și este necesar să știți că tehnologia 5G este astfel concepută încât să fie „coloana vertebrală” a Inteligenței Artificiale care ar putea controla nu numai fiecare casă, ci și fiecare tehnologie din fiecare casă, adică se va putea realiza aceasta prin contoarele așa-zise smart de curent, prin internet și prin telefonie, apoi prin cărțile de credit cu CIP, astfel încât nu se va mai putea cumpăra și nu se va mai putea vinde nimic, nimic, fără ca în prealabil să treacă prin AI. Acesta este viitorul pe care intenționează să-l construiască elitele satanice ale lumii și, de fapt, aceasta este bizara și satanica Nouă Ordine Mondială pe care vor să o implementeze.

Naniții

Tocmai de aceea vă rugăm să lecturați cu foarte multă atenție mărturiile zguduitoare ale unei ființe umane care a fost direct implicată în astfel de cercetări secrete și care a decis să rupă tăcerea și să mărturisească tot ceea ce știe, cu mult curaj. Acest cercetător este cunoscut sunt numele de Corey Goode. În conformitate cu relatările lui, este evident că avem de-a face cu o Inteligență Artificială extradimensională, deci altfel spus, care nu îți are originea pe pământ. Această Inteligență Artificială extradimensională este luciferică. Este fundamental că această Inteligență Artificială extradimensională este o mare inteligență luciferică, care va folosi drept vehicul toată aparatura ce utilizează deja AI. Practic vorbind, așa cum sufletul locuiește în trup, cam tot așa, analogic vorbind, această Inteligență Artificială, de factură extradimensională, luciferică, se va întrupa în această rețea și în toate aparatele supranumite high-tech iar prin intermediul acestei aparaturi, cât și prin aceste rețele ce se realizează deja cu o viteză uimitoare, această inteligență extradimensională luciferică va controla și chiar va parazita întreaga planetă, așa cum de altfel a reușit să o facă (în conformitate cu dezvăluirile lui Corey Goode) în mai multe galaxii până când a ajuns inclusiv la noi pe această planetă.

Un subiect extrem de interesant pe care Corey Goode îl expune este acela al așa-zișilor naniți sau, cu alte cuvinte, al nanotehnologiei. În conformitate cu dezvăluirile lui, deja marea majoritate a hranei pe această planetă este contaminată pe ascuns cu nanotehnologie. El arată că în realitate grupul satanic Bilderberg urmărește să își realizeze planurile sale malefice prin aceste mijloace.

Orașul smart NEOM

Un exemplu ce dă de gândit este acela că la ora actuală se construiește orașul smart intitulat NEOM. Observați că este semnificativă denumirea în limba română pentru că demască ceea ce se urmărește. Acest oraș intitulat NEOM dezvăluie negarea omului. (De asemenea este o trimitere clară la numele personajului principal din seria Matrix, Neo, devenind astfel Neo-M[atrix], adică Noua-Matrix. E semnificativ că eroul principal din Matrix se confruntă, împreună cu toți cei din rezistență, cu AI!). Acest oraș se construiește undeva în Arabia Saudită și un aspect important este acela că la acest proiect participă chiar țări care doar în apareță se află în conflicte puternice. Aceste țări sunt Israelul, Arabia Saudită, SUA, China și Rusia. Construcția unui asemenea oraș bizar, ce prefigurează deja într-un mod cutremurător ceea ce se prevestește în Apocalipsă, implică investiția unor sume imense. Este semnificativ că la întâlnirile grupului satanic Bilderberg ce au avut loc în anul 2018 a participat inclusiv prim-ministrul Estoniei, o țară mică în care grupul satanic Bilderberg a reușit deja să implementeze experimental fiecărui cetățean un card cu CIP în care sunt comasate atât datele de identitate cât și cardul de sănătate, precum și cardurile bancare, iar în absența acestui CIP cetățenii deja nu mai pot cumpăra și nu mai pot vinde nimic, nimic. Toate acestea sunt fapte recente despre care este necesar să știm și toate acestea este cazul să ne pună pe gânduri, să ne dea de gândit.

Următorul pas ce este plănuit de grupul satanic Bilderberg este scoaterea banilor din circulație. India este deja pe cale să devină țara în care în anul 2016 s-au denominat banii, iar acum este introdus un sistem de cărți de credit. Prin aceasta se încearcă și în această țară controlul și centralizarea tuturor oamenilor și se urmărește introducerea posibilității de a vinde sau de a cumpăra doar în această manieră. Altfel, dacă nu ai card acum în India nu exiști. Acest aspect este deja o realitate. Actualmente, în China a fost implementat și deja există un sistem de carduri prin intermediul cărora primești un anumit punctaj, iar în situația în care nu ești suficient de „satisfăcător” pentru statul chinez, deja nu mai poți călători cu avionul, nu ai acces la joburi bune, nu ai acces la școli etc. Există deja sistemele de recunoaștere facială pe stradă, ce includ Inteligența Artificială, iar fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a mers de mai multe ori în China pentru a pregăti toate acestea. La ora actuală, China are cel mai avansat sistem de control planetar. Sistemul criptomonezilor, supranumit bitcoin, a fost la un moment dat atacat de un grup de hackeri care îi descoperiseră unele fisuri și, spre uluirea lor, în timp real, programul ce era rulat a închis backdoor și apoi și-a rezolvat acele fisuri instant. Dincolo de aparențe, aceasta dovedește că AI, ce este de natură extradimensională, sau altfel spus extraterestră, a acționat prompt pentru că era prezentă acolo.

            Dialogul dintre David Wilcock și Corey Goode vorbește despre pericolele Inteligenței Artificiale. Aceste dezvăluiri ce au fost realizate de Corey Goode se referă la programul spațial secret.  Vo, prezenta transcrierea integrală a acestui interviu în articolele viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here