Precizări referitoare la „Teoria Conspirației”

0
447

Autor: G

Dat fiind faptul că actualmente, iată, trăim cumplite vremuri apocaliptice, vă sfătuim să distribuiți urgent și să faceți cunoscute aceste informații fundamentale tuturor prietenilor și cunoștințelor.

Ținem să precizăm că, de fapt, ele nu se adresează ființelor umane letargice, sceptice, obtuze, ignorante, lipsite de intuiție spirituală, proaste, care datorită somnului cel de moarte al inteligenței în care deja se află scufundare, se vor pripi complet anapoda să gândească sau chiar să susțină cu o convingere tâmpă ce este de nezdruncinat, că toate acestea sunt imposibile.

Aadevăratele scopuri ascunse ale acestei pandemii artificiale

Încă de la început ținem să evidențiem că atunci când ceva anume, ce merită să fie studiat cu multă atenție, cu luciditate, într-o manieră inteligentă, ce integrează totodată intuiția spirituală, dar și bunul simț constatăm că adevărul ce ni se dezvăluie este uimitor de complex și, de multe ori, constatăm că se află undeva dincolo. Dat fiind faptul că trăim, existăm, într-o lume a iluziilor, mai nimic nu este ceea ce pare a fi. De multe sute de ani grupuri oculte ce au anumite interese ascunse, fie religioase, fie politice, fie inclusiv financiare, manipulează mase mari de ființe umane într-o manieră cinică prin felurite mașinațiuni viclene, abil ticluite, sufocând, ca să spunem așa, într-un val enorm de ignoranță, ființele umane naive, superficiale, proaste, letargice, în special cu scopul de a le împiedica să vadă sau să descopere adevărul cel adevărat. În ultima vreme, din nefericire, chiar foarte multe ființe umane au devenit niște sclavi inconștienți, niște biete marionete ce răspund așa cum li se cere la comenzile unor rapaci sau satanici păpușari avizi de o totală putere planetară ce aleg să trăiască și să acționeze din umbră.

Tot ei sunt aceia care, într-un mod insidios, îi înșeală pe oameni spre a-i convinge cu dibăcie, mai ales prin mass-media ce le este aproape în totalitate aservită, că niciodată nu este vorba despre o conspirație, chiar dacă dovezile și faptele sunt uimitor de multe. Tocmai de aceea, de multă vreme lumea pe această planetă este condusă, este manipulată pe ascuns de fapt, de anumite societăți secrete, de unele corporații transnaționale și de anumite organizații obscure, malefice ce sunt chiar satanice. Cu foarte mici excepții, toate marile evenimente ale trecutului, de la revoluțiile politice și culturale până la marile invenții geniale și feluritele realizări științifice și chiar, în ultima vreme, unele cataclisme așa-zis naturale, sunt opera lor. Multitudinea dovezilor, dar mai ales a faptelor de necontestat, ce sunt zdrobitoare, arată că de fapt, acesta este adevărul gol-goluț. Se utilizează de foarte multe ori, cu abilitate, dar și cu viclenie, dezinformarea.

Există chiar un principiu cinic, machiavelic, referitor la aceasta: „O minciună adeseori repetată, sfârșește prin a deveni și a rămâne un «adevăr» care în realitate este un fals, o minciună”. Un exemplu semnificativ, și care pentru noi este chiar revoltător, se referă la formularea parșivă ce a fost întronată de Serviciile Secrete Americane cu ceva timp în urmă și care au decis să utilizeze mereu, aproape obsesiv, expresia manipulativă «Teoria Conspirației». Prin intermediul acestei ciudate etichete manipulative, o mulțime de fapte și dovezi zguduitoare referitoare la o vastă și sinistră conspirație satanică planetară, care în ultima vreme a atins vădite culmi, dovezile zdrobitoare, cvasi-evidente de acest fel, sunt catalogate iar și iar ca fiind doar «Teoria Conspirației».

Această păcăleală chiar a prins la cei naivi, superficiali și proști, care se feresc speriați să afirme cu mult curaj unele adevăruri deranjante, scuzându-se tâmp: „Nu vreau să alunec și eu în teoria conspirației.”. Dincolo de aparențe, această expresie provoacă prin repetare un efect straniu în sfera conștiinței lor, deoarece dovezi grave bazate pe fapte incontestabile, sunt preluate iar și iar ca fiind numai și numai niște așa-zise teorii. Astfel se exercită o manipulare neîncetată, abilă, insidioasă, în conștiințele letargice ale ființelor umane care trec rapid peste astfel de dovezi grăitoare, etichetându-le pripit lăuntric ca fiind niște banale teorii care nu au nimic de-a face cu lumea concretă, reală. Pe fondul acestei manipulări viclene mass-media aservită Cabalei Satanice expediază orice dovadă, orice fapt zguduitor ca fiind «Teoria Conspirației». O astfel de catalogare face să apară un baraj spontan în subconștientul imensei majorități a ființelor umane.

Este însă important să reținem că de foarte multe ori adevărul ce se urmărește a fi ascuns cu abilitate, cu viclenie, se dezvăluie însă ca atare mai ales pe baza faptelor clare, evidente și incontestabile. Pentru ființele umane, rare în ultima vreme, ce sunt suficient de inteligente, ce sunt înzestrate cu bun simț și intuitive, faptele evidente incontestabile, sunt de sute de ori mai edificatoare și probante decât cuvintele. De foarte multe ori, adevărul cel adevărat se află îngropat în niște dosare groase clasificate top secret și păzite inclusiv în subteranele ascunse ale Serviciilor Secrete de pretutindeni. În aspectele dezvăluite aici, pe care noi le considerăm foarte importante, ne vom baza în primul rând pe fapte concludente, edificatoare, ce pot fi considerate, pe bună dreptate, de nezdruncinat. Aceste articole se pot dovedi pentru mulți dintre voi un important exercițiu interesant și necesar de trezire urgentă la o surprinzătoare – și de multe ori chiar dură –  realitate.

Considerăm că este fundamental să vă dați seama că în strânsă legătură cu gradul de inteligență, cu intuiția spirituală de care dispunem, cu bunul simț ce ne caracterizează, realitatea poate fi decriptată și ni se dezvăluie în nenumărate feluri. O ființă umană superficială și neatentă și care se complace doar la acel nivel, percepe, conștientizează, simte, cu totul altfel ceva anume în comparație cu o rară ființă umană ce este lucidă, atentă, trează și care se menține fără încetare la acel nivel. Spre exemplu, două ființe umane care sunt confruntate cu aceeași problemă privesc, consideră, analizează tot și toate cele ce sunt, iar apoi găsesc răspunsurile și rezolvările în moduri ce pot ajunge să fie complet incompatibile unul cu celălalt. Un exemplu semnificativ este cazul marilor schisme religioase cu care s-a confruntat creștinismul care, așa cum știm cu toții, s-a divizat și apoi s-a redivizat de câteva ori. Putem fi însă perfect siguri că Iisus Hristos nu a intenționat niciodată să existe așa ceva.

Aceste divizări și redivizări ce persistă actualmente, oglindesc prostia imensă a ființelor umane, care pot fi ușor manipulate de tagma gânditorilor chiar și atunci când aceștia sunt mediocri și complet lipsiți de geniu, dar sunt totuși înzestrați cu o imensă putere de convingere a oamenilor. Pentru o ființă umană ce a atins un anumit grad de înțelepciune, adevărul cel adevărat, sau altfel spus, adevărul gol-goluț, apare ca fiind plurivalent. Pentru o ființă umană banală, vulgară, mediocră, adevărul apare cu totul altfel. Este un adevăr încețoșat și parțial. În folclor există un dicton semnificativ: „Câte capete, atâtea idei și puncte de vedere”. Chiar și Iisus a fost pe deplin conștient de acest aspect atunci când a afirmat: „Nu dați mărgăritarele la porci, căci apoi aceștia se vor întoarce împotriva voastră și vă vor ataca cu agresivitate și chiar vor urmări să vă sfâșie”. De-a lungul istoriei au existat numeroase conspirații ce au fost apoi dovedite, asupra cărora nici un analist sau vreun istoric nu mai are vreun dubiu că nu ar fi avut loc. Multe dintre aceste conspirații au fost recunoscute chiar de autorii lor.

Vă oferim câteva exemple ce sunt incontestabile, de conspirații. În anul 44 ÎH, un grup secret alcătuit din senatori romani care s-au autodenumit Liberatores, l-au asasinat pe Iulius Cezar pentru a reinstaura republica. În anul 1478 un grup de bancheri din Florența, nobili toscani ce făceau parte din familia Pazzi, au încercat să-i ucidă pe Lorenzo și Giuliano de Medici, ce erau adevărații stăpâni ai Toscanei, pentru a le prelua atât afacerile cât și influența. În anul 1605 ia naștere Complotul Prafului de Pușcă în cadrul căruia un grup de aristocrați catolici provinciali, conduși de Guy Fawkes, urmăresc să arunce în aer Parlamentul Britanic pentru a asasina astfel întreaga familie regală împreună cu aristocrația protestantă ce se afla la conducerea Regatului Unit. În anul 1865, președintele american Abraham Lincoln este asasinat în cadrul unui complot-puci orchestrat de John Wilkes Booth împreună cu Lewis Powell și George Atzeroth, dar și cu alți separatiști care voiau să decapiteze întreaga conducere a Statelor Unite ale Americii.

<blockquote>Abraham Lincoln trebuia să fie urmat în mormânt de secretarul său de stat William H. Seward și de vicepreședintele Andrew Johnson, pentru a instaura anarhia și pentru a dărâma guvernul federal.</blockquote>

Din anul 1948 și până în anul 1976, C.I.A. a desfășurat în secret operațiunea Mockingbird prin intermediul căreia sute de jurnaliști americani și străini au fost manipulați cu abilitate, cu sau fără voia lor, pentru a fi urechile, dar mai ales vocea intereselor agenției C.I.A.

În anul 1945 are loc operațiunea secretă Paperclip prin care 104 oameni de știință germani, așa-zisa cremă a fizicii, a inventicii și a ingineriei naziste, sunt extrași pe ascuns din Germania și apoi au fost aduși în Statele Unite. 27 de ani mai târziu a avut loc celebrul scandal Watergate, în urma căruia președintele SUA de atunci Richard Nixon este nevoit să demisioneze.

Între anii 2000 și 2001, în timpul așa-zisei crize a electricității din California, uriașa companie Enron manipulează cu viclenie întreaga piață energetică americană.

Actualmente există o gigantică conspirație satanică ale cărei tentacule s-au extins la nivel planetar, a grupării satanice a așa-zișilor „iluminați” ce este supranumită Cabala Satanică, sau Statul Satanic ce din Umbră și pe care actualul președinte Donald Trump a început deja să-l demaște cu mult curaj și chiar a apărut o puternică mișcare împotriva acestei criminale grupări satanice ce este numită în mod semnificativ Marea Trezire sau un alt nume al acesteia este Cea de a Doua Revoluție Americană (cunoscută publicului larg sub numele de Qanon). Acțiunile îndrăznețe, tenace, de demascare a acestei mari Cabale Satanice sunt în curs și există deja 160.000 de dosare sigilate ce îi vizează pe acești ticăloși care vor fi arestați. Dezvăluirile ce vor avea loc cu această ocazie vor fi chiar fără precedent, vor fi șocante. Împotriva acestor criminali au fost strânse deja o mulțime de probe zguduitoare.

Merită să ne întrebăm ce avem de învățat din această înșiruire de conspirații pe care am expus-o?

 În primul rând faptul cel mai evident este că istoria a mustit de conspirații. Aproape că nu există nici o epocă în care un anumit grup secret sau altul, ce avea anumite interese, să nu fi complotat prin multe mijloace pe care le-a avut la dispoziție spre a-și îndeplini obiectivele. Unele conspirații se poate spune că au avut succes. Alte conspirații nu au reușit. De asemenea, putem fi siguri că au existat o serie de conspirații ce au rămas strict secrete și despre care deocamdată n-o să aflăm nimic. Atunci când adoptăm un punct de vedere inteligent, lucid, intuitiv, deschis, fără a luneca în excesul de a deveni niște fanatici ai conspirațiilor, constatăm că o serie de evenimente controversate ce au marcat istoria recentă sau mai îndepărtată, au fost rezultanta unor sinistre conspirații.

Un exemplu edificator, ce nu poate fi respins, este acela că președintele american John Fitzgerald Kennedy a fost asasinat în cadrul unui complot ce a fost urzit din umbră de gruparea satanică a așa-zișilor „iluminați” în cârdășie cu francmasoneria din SUA.

Au ieșit ulterior la iveală dovezi evidente, zguduitoare, ce nu pot fi trecute cu vederea sau contestate.

Tot prin intermediul unui complot mizerabil, criminal, cercetătorii geniali ce au urmărit să descopere aparate ce permiteau accesul la o energie imensă, nelimitată, gratuită – free  energy, au fost de fiecare dată sabotați, amenințați și chiar uciși.

Există de asemenea o mulțime de dovezi grăitoare ce atestă că unele guverne ascund în continuare existența OZN-urilor ce acționează pe acestă planetă, dar și a extratereștrilor.

Există de asemenea dovezi zguduitoare că uraganul Katrina și tsunami-ul din sud-estul Asiei ce a distrus reactorul nuclear de la Fokushima au fost generate cu ajutorul unor arme geologice secrete, sau mai precis spus, cu instalația HAARP.

Există de asemenea o mulțime de dovezi că virusul HIV a fost inventat în laborator.

Cum se naște o conspirație?

Răspunsul este complex. În cadrul unei așa-zise democrații, transparența puterii încă rămâne un deziderat ideal ce pare a fi utopic.

Practic vorbind, aproape niciun stat nu-și trădează întru-totul mecanismele sale interne care îl compun și pe baza cărora acel stat funcționează. Și chiar dacă – prin reducere la absurd – ar alege să facă aceasta, toate acele dezvăluiri ar fi familiare doar pentru o îngustă gamă de cunoscători, ce sunt experți ai sistemului politic,  ce sunt experți guvernamentali, ce sunt experți financiari. Aceasta este însă din nefericire situația ce există în prezent, iar această situație implică într-o anumită măsură nu numai unele companii, ci și anumite agenții care joacă după propriile interese în domeniul privat.

Despre starea de transparență a statelor ce sunt încă autoritare nici nu are rost să vorbim, pentru că așa ceva nu există.

De-a lungul timpului a avut loc o nenumărată serie de evenimente suspecte, care, multe dintre ele, au fost misterioase. Descoperim o serie de fapte mai mult sau mai puțin dubioase, descoperim asasinări și revoluții ce s-au aflat în legătură cu descoperiri și cu unele invenții științifice ce au alimentat o stare de paranoia colectivă, și care, din perspectiva istoriei oficiale, nu au fost niciodată explicate așa um se cuvine, până la punctul în care să dispară sau să fie înlăturat orice dubiu.

Dintr-o anumită perspectivă, apariția unei convingeri referitoare la o conspirație poate fi și un fenomen de recuperare etică. Masele de oameni urmăresc să descopere dincolo de aparențe un răspuns moral, un răspuns adevărat cu privire la o situație pe care statul, mass-media ce este aservită aroape în totalitate grupării satanice a așa-zișilor „iluminați”, sau alte entități, urmăresc și chiar reușesc să acopere acea realitate deranjantă, ascunzând-o sub preș, sau o bagatelizează într-o manieră ce este considerată de ființele umane inteligente ca fiind profund imorală.

Este însă necesar să subliniem că atunci când sunt considerate din punct de vedere psihic, realitățile și faptele evidente referitoare la o conspirație au o putere de persuasiune ce se dovedește a fi extrem de mare. În conformitate cu cercetările ce s-au realizat în această direcție, dacă o ființă umană ajunge să creadă într-o singură realitate a conspirației, atunci acea persoană este lesne înclinată să creadă și în multe dintre toate celelalte conspirații ce există sau care au existat. Unii cercetători au descoperit că faptele evidente, impresionante, referitoare la o conspirație au o uimitoare putere ascunsă de a influența credințele oamenilor fără ca măcar aceștia să bănuiască de acest fapt.

Aproape întotdeauna ființele umane se așteaptă ca evenimentele majore să aibă niște cauze majore

Spre exemplu, un cercetător le-a oferit celor 64 de participanți la un studiu, unul dintre cele 4 scenarii în care un președinte ce se află în funcție într-o țară fictivă era să fie împușcat și ucis, fie a fost împușcat dar supraviețuia, fie supraviețuia atentatului dar apoi murea datorită unui stop cardiac la o dată ulterioară, fie el supraviețuia și trăia fericit până la adânci bătrâneți. Concluzia studiului a fost uimitoare. S-a constatat că toți subiecții au fost înclinați să creadă că președintele respectiv a murit în urma unei conspirații și nu au considerat că el a fost victima unui nebun care a acționat singur, sau că a fost victima unui accident.

Scopurile pandemiei

Am structurat această introducere pentru a vă familiariza cu aspectele care, unele dintre ele vor fi zguduitoare pentru voi. Vă sugerăm să urmăriți să nu vă raportați câtuși de puțin la tot ceea ce vă vom expune în cele ce urmează ca fiind teoria conspirației.

Așa cum ați putut constata în ultimele luni, ați auzit cu toții, am auzit cu toții, mai multe sau mai puține informații referitoare la multiplele scopuri ale pandemiei artificiale ce a fost regizată cu o mare abilitate și viclenie, în special de mass-media cu privire la COVID 19. În cele ce urmează, vă oferim într-o semnificatvă sinteză care sunt scopurile ascunse ale acestei așa-zise pandemii.

  1. Forțarea cu orice preț și prin toate mijloacele a legii vaccinării obligatorii în toate statele lumii.
  2. Vaccinarea, chiar obligatorie, a tuturor oamenilor cu un vaccin ce va conține și un nanocip, despre care deja se știe că va fi prezent, sau altfel spus, se știe că va fi inclus pe ascuns în așa-zisul vaccin antidot „contra” COVID 19.
  3. Marcarea izotopică prin consimțământ a majorității oamenilor „vaccinați” cu un cod invizibil cu bare pe frunte ce va corespunde numărului fiarei prevestit în Apocaalipsă!
  4. Anularea banilor lichizi și înlocuirea acestora cu o monedă digitală sau altfel spus, cu o cripto-monedă.
  5. Anularea utilizării combustibililor fosili.
  6. Distrugerea insidioasă a economiei mondiale, spre a face să apară și să persiste o dependență fără precedent față de sistemul corporatist care ar urma să furnizeze aproape orice, de la mâncare, la energie, internet, și alte consumabile, etc, etc.

Cu privire la proveniența virusului Saars-CoV2, este necesar să arătăm că a fost realizată o propagandă continuă, impresionantă, că acest virus este natural și că nu provine din niște manipulări genetice. Cu toate acestea, încă de la începutul epidemiei, un număr considerabil de publicații, dar și unii oameni de știință au afirmat că acest virus nu are nimic natural și că el este în realitate o armă biologică. Iată ce scrie sursa Natural News cu privire la acesta:

„Fiecare laborator de virusologie din lume care a efectuat deja o analiză genomică a lui Coronavirus, știe de acum înainte că acest virus a fost de fapt conceput de către oamenii de știință. Dovada se află în însăși acest virus, sau mai precis spus, există în codul său genetic. Dat fiind faptul că secvențele sale genetice unice nu au putut să apară prin hazard, acestea dovedesc că acest virus a fost conceput și realizat de oamenii de știință într-un laborator. Nu este nici-o surpriză  că organizația mondială a sănătății a căutat să ascundă, să mușamalizeze acest fapt stânjenitor, incomod. De fapt, niciun guvern nu vrea ca publicul să cunoască adevărul asupra frecvenței epidemiilor ce apar în laboratoarele ce sunt girate de guverne.”

Iată o altă revelație ce a fost difuzată de sursa Natural News în luna decembrie 2019:

„Fie că îi credeți sau că nu-i credeți, sursa Coronavirus care se propagă actualmente în întreaga Chină dar și în străinătate este un virus ce a fost brevetat și care aparține unei entități numite The Pirbright Institute, ce este finanțat de fundația Bill & Melinda Gates.”

https://patents.justia.com/patent/10130701

 „Pagina de brevet pentru Coronavirus explică faptul că acesta „poate să fie utilizat ca vaccin pentru a trata și/sau pentru a preveni o boală cum ar fi bronșita infecțioasă la un subiect”. O examinare atentă a paginii cu brevete arată de asemenea că institutul Pirbright deține tot felul de alte brevete referitoare la alți viruși, printre care se află unul pentru virusul pestei porcine africane, ce este inventariat ca fiind un „vaccin”. Nu este prin urmare surprinzător că Bill Gateseste un important furnizor de fonduri al institutului Pirbright, căci el este unul dintre „filantropii” cei mai agresivi ce se pronunță în favoarea unei vaccinări intensive a oamenilor pentru toată planeta.

Modul în care ne apare această situație referitoare la Coronavirus pare să fie în mod exact ceea ce Gates a propus de altfel ca fiind o „soluție la problema presupusă a „suprapopulării planetei.”

Omul de știință chinez Yu Hong, doctor în boli infecțioase de la universitatea din Pekin a scris în publicația „Epoch Times”:

„Coronavirusul SAARS CoV-2 nu este o mutație aleatorie care a survenit în natură. Acest virus a fost conceput în laborator. Numeroși alți oameni de știință din lumea întreagă au studiat cu atenție secvențele genetice descoperite în Coronavirus și toți au concluzionat în unanimitate că elementele virusului au fost modificate. Există însă o imensă presiune pentru a evita publicarea cercetărilor lor care punctează faptul că este vorba despre o manipulare genetică în cazul Coronavirusului SAARS CoV-2 .”

Iată că toate aceste informații dezvăluie o cu totul altă realitate decât ceea ce susține mass-media oficială.

Amintim și cercetările riguroase  ale unei echipe de oameni de știință din India care și ei au ajuns la aceeași concluzie după ce au efectuat o analiză genomică ce s-a focalizat asupra Coronavirusului SAARS CoV-2. Și acești cercetători au dovedit că acest virus a fost conceput de către oamenii de știință într-un laborator. Este însă cvasi-evident că acest adevăr ultra-exploziv, ce este foarte deranjant, nu va fi prezentat niciodată într-o manieră onestă în mass-media oficială. Prin urmare, iată că referitor la COVID 19, adevărul cel adevărat este cu totul altul. Descoperim astfel, pe baza unor fapte evidente, incontestabile, că în realitate COVID 19 nu este provocată de un virus natural. Acest virus este considerat pe bună dreptate de mulți oameni de știință, dar și de unii cercetători ca fiind o armă biologică.

Așa cum ați observat însă, mass-media oficială care este finanțată și controlată din umbră de cabala satanică a așa-zișilor „iluminați”, nu va alege să fie sinceră și să recunoască așa cum ar fi firesc adevărul. În felul acesta, descoperim cu uluire că de fapt clica satanică a așa-zișilor „iluminați” și-a băgat coada, și chiar a contribuit la răspândirea acestui virus. Descoperim cu această ocazie că dincolo de aparențe, Bill Gates este un mare criminal fățarnic, viclean, ce pozează într-un mare filantrop și chiar luptă din răsputeri să impună vaccinarea obligatorie a tuturor oamenilor, atunci când în realitate acest ticălos are mâinile murdare și se pare că și în această direcție a contribuit la apariția acestui virus periculos ce a rezultat printr-o maniplare criminală ce a fost efectuată în laborator. Toate acestea sunt detalii șocante, edificatoare, ce ne dau de gândit.

Prin urmare, iată că această pandemie artificială a fost plănuită anterior de clica satanică a așa-zișilor „iluminați” și apoi a fost dezlănțuită cu ajutorul cozilor lor de topor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here