FDA din SUA renunță la metoda RT-PCR pentru diagnosticarea COVID-19!!!

0
235

După ce numeroase Economii naționale de pe glob au fost lovite de restricții absurde  și enorm de mulți oameni au fost diagnosticați imprecis cu RT-PCR, FDA din SUA  a decis să dea curs avertismentului dat chiar de inventatorul metodei: Metoda RT-PCR nu poate fi folosită pentru diagnosticare, deoarece oferă rezultate fals negative, dar mai ales fals pozitive între 30%-68%, în funcție de numărul de cicluri de amplificare.

Imaginați-vă efectul în țări cu un sistem medical mediocru (de exemplu România!) în care pui în același salon 5 infectați cu adevărat cu SARS-COV-2 împreună cu 3 care au doar test fals pozitiv, nefiind în realitate (încă!) infectați cu acel virus! Ia uite ce ușor am identificat „asimptomaticii” lui Arafat! Degeaba spuneau medicii specialiști atunci că nu există asimptomatici, Arafat a hotărât restricții dure pentru români pe baza acestor date inexacte!

Iar acum noul pas spre dictatură făcut de acest individ este decuplarea măsurilor de factorul de incidență a infectărilor! Oare nu cumva tocmai pentru că a apărut scandalul metodei inexacte de diagnostic RT-PCR?
Chiar așa, poate vreun specialist epidemiolog, dintre aceia din CNSU, să ne explice de ce s-au decuplat măsurile sanitare de incidență?

Pentru că astfel a fost dată, de fapt, o Stare de urgență mascată! Legal? Constituțional?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here