Facebook boomerang and long face by Mark Zuckerberg

1
95

Zuckerberg este trimis în judecată pentru folosirea de către Facebook de „bani murdari” pentru finanțarea fraudei electorale masive a alegerilor din 3 noiembrie 2020 din SUA.

Mark Zuckerberg a pompat numerar într-o schemă ce a provocat fraude pe scară largă în cadrul cursei electorale prezidențiale din 2020, susține președintele proiectului Amistad. Grupul depune o acțiune împotriva CEO-ului Facebook.

Procesul, bazat pe un raport scris de organizație, susține că Zuckerberg a folosit 500 de milioane de dolari din „bani negri” pentru a înclina ilegal balanța în câmpul de luptă, afirmând că democratul Joe Biden ar fi câștigat cu marje mici, a declarat Mark Serrano, consilier pentru campania Trump 2020, care se ocupă de relațiile cu mass-media din partea Proiectul Amistad. Procesul este intentat la Curtea Districtuală pentru Districtul Columbia și va acoperi neregulile alegerilor reclamate în Wisconsin, Pennsylvania, Michigan, Arizona și Georgia.

El l-a acuzat pe Zuckerberg că și-a folosit vastele resurse financiare și influența pentru a submina alegerile prezidențiale în lunile care preced și continuă după 3 noiembrie.

Demararea procesului a început cu publicarea unui raport al Proiectului Amistad care subliniază modul în care Zuckerberg a folosit finanțarea privată pentru a influența ilegal rezultatul alegerilor.

Sursa: RT QUESTION MORE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here