Anchetă în Norvegia după MOARTEA a 23 de bătrâni care au primit vaccinul Pfizer și în SUA după MOARTEA a 55 de persoane!!!

0
724

În 16 ianuarie 2021, deoarece 23 de pacienți în vârstă au murit în Norvegia după imunizarea cu vaccinul antiCovid produs de Pfizer-BioNTech, guvernul a lansat o anchetă detaliată, relatează The Guardian și Business Insider. Reacțiile adverse la vaccin ar fi putut contribui la moartea unor pacienți mai în vârstă și slăbiți, ia în calcul Agenția Norvegiană a Medicamentului.

Doctorii din Norvegia au fost rugați să facă evaluări mai minuțioase a pacienților în vârstă și cu boli asociate care așteaptă să fie vaccinați, scria vineri 15.01.2021  British Medical Journal.

”Ar putea fi o coincidență, dar nu suntem siguri”, a spus Steinar Madsen, directorul medical al Agenției Norvegiene a Medicamentului.

”Nu există o conexiune certă între decese și vaccin”.

Agenția a anchetat 13 decese până în 16.01.2021 și a concluzionat că în aceste cazuri reacțiile adverse comune la vaccinurile ARNm, precum febra, greața, diareea, ar fi putut contribui la finalurile fatale ale pacienților cu o stare de sănătate precară.

”Există o posibilitate ca aceste reacții comune adverse, care nu sunt periculoase la pacienți mai tineri, mai în formă, să agraveze boli preexistente la bătrâni”, a spus Madsen.

”Nu putem exclude că reacțiile adverse care au loc în primele zile după vaccinare (precum febră și greață) să fi putut contribui la un curs mai grav și un final fatal la pacienți cu boli preexistente”.

Toți cei decedați erau pacienți bătrâni, de peste 80 de ani, din aziluri.

Așadar mulți medicii iresponsabili își încalcă deviza „Primum non nocere” și jurământul lui Hipocrat prin promovarea și realizarea unor „tratamente” ce iată că se dovedesc a fi chiar mortale pentru unii pacienți!

 Tocmai de aceea este necesar ca noi, societatea civilă, să luăm atitudine și să informăm populația naivă ce se îndreaptă cu zâmbetul pe buze și cu speranțe false, produse de manipularea media, ca oile spre o tăiere aleatorie, sadică și în batjocură față de viață și reala sănătate a pacienților!

Constituția afirmă fără echivoc: „Fiecare cetățean are dreptul la viață și la sănătate.”  Vă rog să le transmiteți acest lucru celor 23 de bătrâni decedați „întâmplător” după vaccinare!!!

Surse:

55 de persoane au murit în SUA după ce au primit vaccinuri COVID-19 pâmă în 17.01.2021

Potrivit rapoartelor transmise unui sistem federal (VAERS), în SUA au avut loc până în 17.01.2021 55 de decese în rândul persoanelor care primesc atât vaccinurile COVID-19 de la Moderna, cât și de la Pfizer-BioNTech.

În raport, sunt evidențiate reacțile adverse ale vaccinurilor (VAERS) ce formează o bază de date federală a SUA. Rapoartele VAERS pot fi depuse de oricine, inclusiv de furnizorii de servicii medicale, pacienți sau membri ai familiei.

Rapoartele VAERS „deseori nu au detalii și uneori pot avea informații care conțin erori”, potrivit website-ului sistemului de raportare. Totuși, rapoartele despre VAERS reprezintă „doar o mică parte din evenimentele adverse efective”, așa cum menționează un comunicat oficial chiar pe acest site.

În unele cazuri, pacienții au murit la câteva zile de la primirea unui vaccin COVID-19.

Un bărbat în vârstă de 66 de ani, rezident în Colorado,  doua la o zi după vaccinul Moderna, în ziua de Crăciun, rezidentul „a fost observat în pat culcat, palid, cu ochii pe jumătate deschiși și spumă care venea din gură și nu răspundea”, se arată în raportul VAERS. „Nu respira și nu avea puls.”

Într-un alt caz, un bărbat din Dakota de Sud, în vârstă de 93 de ani, a fost injectat cu vaccinul Pfizer-BioNTech pe 4 ianuarie în jurul orei 11 Aproximativ două ore mai târziu, el a spus că este obosit și nu poate continua cu terapia fizică pe care o făcea. A fost dus înapoi în camera sa, unde a spus că picioarele îi sunt grele. Curând după aceea, a încetat să respire.

O purtătoare de cuvânt a Food and Drug Administration (FDA), a declarat pentru The Epoch Times prin e-mail, „Orice rapoarte de deces în urma administrării vaccinurilor sunt investigate prompt și riguros în comun de către FDA și Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor ( CDC).”

Oficialii din domeniul sănătății de pe site-ul VAERS avertizează că un raport către sistem nu dovedește că un vaccin a cauzat evenimentul advers și că nu este necesară nicio dovadă că evenimentul a fost cauzat de vaccin pentru ca sistemul să accepte raportul.

În plus față de decese, oamenii au raportat evenimente care pun viața în pericol după vaccinările COVID-19, precum și 24 de dizabilități permanente, 225 de spitalizări și 1.388 de vizite în camera de urgență.

Nici CDC și nici FDA nu dețin o bază de date centralăztă a evenimentelor adverse raportate. Nancy Messonnier, directorul Centrului Național al CDC pentru Imunizare și Boli Respiratorii, a declarat pe 6 ianuarie 2021 că reacții alergice severe la vaccinurile COVID-19 se produc la o rată de 11,1 la un milion de vaccinări, comparativ cu rata de 1,3 la un milion de vaccinări de gripă.

Sursa:

https://vaers.hhs.gov
The Epoch Times

DISTRIBUIE MAI DEPARTE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here