STATUL TÂLHARILOR =Statul DRAGNEA–TĂRICEANU, statul paralel… cu legea!

0
620

Asistăm la cele mai stupefiante acțiuni ale unui stat așa-zis democratic și anume la legiferarea tâlhăriei ca Politică Generală de stat! Dacă mai este fie și un singur cetățean român care până acum nu a înțeles, iată că nemernicia acestor guvernanți a intrat în linie dreaptă! Sunt atât de josnici și de lipsiți de scrupule, încât ai senzația că nici nu le mai pasă dacă oamenii își dau seama de intențiile lor tâlhărești.

Concret Comisia specială Ciordache a început să ciopârțească cu nerușinare Codul penal și Codul de procedură penală în interiorul așa ziseI comisii speciale juridice. Astfel, în conformitate cu ce s-a votat în comisie, declarația mincinoasă devine complet dezincriminată.

Prin această acțiune, tâlhari din parlament, printre care și Tăriceanu, acuzat și dovedit în instanță pentru mărturie mincinoasă cu favorizarea infractorului, nu numai că ar scăpa complet de dosarul penal, dar ar și putea continua nestingherit activitatea odioasă de șef al Senatului României, de parcă această țară are nevoie de tâlhari de rang înalt la conducerea statului!

Totodată, probele informatice din calculatoarele investigate pentru o anumită faptă penală, nu ar mai putea constitui probă pentru infracțiuni oricât de grave, dacă nu ar exista o prealabilă punere sub urmărire a presupuselor fapte! Altfel spus, sesizarea din oficiu a procuraturii pentru infracțiuni grave sau foarte grave descoperite în probele în format electronic ce sunt percheziționate într-o terță cauză, devine imposibilă! Analogic vorbind, este ca și când poliția oprește un hoț pe stradă, descoperă asupra lui bunul furat, Îl percheziționează pentru a constata dacă nu cumva a mai săvârșit și alte furturi și descoperă astfel în calculatorul său toate datele privitoare la o rețea de traficanți de droguri cu date calendaristice, cantități, sume primite, crime efectuate, toate acestea prezentate într-un mod foarte detaliat. Ei bine întro astfel de situație, poliția este complet neputincioasă, acel hoț este doar amendat pentru furt, iar pentru toate acele alte infracțiuni cu mult mai grave nu este pus sub urmărire, nu este anchetat, nu este cercetat. Altfel spus, acest guvern și Parlamentul stăpânit de actuala majoritate, nu numai că fură, delapidează, deturnează fonduri, iau mită, dar mai mult decât atât, ei permit și altor tâlhari să scape basma curată, în situații în care atât actualele legi penale din România, din comunitate europeană, cat și toate legile internaționale impun autosesizarea din oficiu a instanțelor!!!
Ziariștii afirmă că această situație este exact situația lui Dragnea în dosarul Teldrum, în care s-ar fi găsit în calculatoare dovezi clare ale unor infracțiuni foarte grave!

Așa cum orice om de bun-simț își dă seama, dacă statul este condus de tâlhari, tâlharii vor fi tratați cu indulgență sau chiar scoși de sub incidența legii, deoarece așa cum corb la corb nu își scoate ochii, tot așa tâlhar pe tâlhar nu se pune sub cercetare penală!

Ce e destul, e destul!!!
Considerăm că a venit vremea să spunem un NU ferm și hotărât acestor tâlhari și
să-i trimitem pe toți acasă din Parlamentul României!!!

Români!
Parlamentarii sunt aleși de noi!
Parlamentarii sunt obligați să ne dea socoteală!
Trimiteți-i acasă pe cei corupți, pe cei ce au fost dovediți că au furat, pe cei ce sunt tâlhari!
Fiecare circumscripție în cauză să solicită retragerea acestor politicieni corupți și tâlhari!!!
A venit vremea curățeniei de sărbători!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here