Noi dovezi ale complicității autorităților în cazul de la Caracal

11
882

Un fapt cu totul revoltător:

Abia după 7 zile (adică pe 31.07.2019 seara!) s-a cerut percheziția informatică, adică verificarea mesajelor și apelurilor telefonice ale făptuitorului din zilele de 24 și 25.07.2019, cât și din zilele anterioare, într-un caz de răpire a unei fete de 15 ani!!!

Această amânare gravă nu este doar incompetență ce să necesite demisii, ci este complicitate la răpire, sechestrare și viol din partea procurorilor cu făptuitorul / rețeaua de prostituție(care se pare că are mulți membri) coordonată chiar de acest individ, și relații printre polițiști, procurori și chiar un judecător, ale căror numere de telefon se pare că sunt prezente în telefoanele făptuitorului și au fost apelate/ au apelat chiar ei/ în timpul derulării infracțiunilor și chiar înainte de începerea anchetei propriu-zise!

Această nouă dovadă se adaugă celor deja prezentate și arată clar posibilitatea complicității unor membri marcanți ai autorităților din Caracal, Olt și Dolj.

Încă din ziua descinderii departamentul informatic DIICOT AVEA ÎN ATRIBUȚIILE OBLIGATORII DE SERVICIU să verifice și să ceară operatorilor de telefonie mobilă desfășurătoarele complete ale convorbirilor și comunicațiilor SMS /WatsApp / Mwssenger, etc. de pe TOATE telefoanele mobile găsite la făptuitor și în locația sa, chiar din urmă cu patru luni, de când a fost semnalată răpirea Luizei!

Ori acest lucru nu s-a făcut și nici unul dintre oficiali nu ne dă nici o explicație despre asta!

Culmea că ziariștii nici măcar nu întreabă de ce există această întârziere criminală, dar pun în schim tot felul de întrebări irelevante! Se vede treaba că nu doar profesionalismul autorităților este la genunchiul broaștei!

Precizăm că în acest caz este o răspundere penală din partea anchetatorilor pentru infracțiunile de complicitate și de favorizarea infractorilor!

Un alt aspect foarte important pentru anchetatori:

între plecarea făptuitorului din Caracal și revenirea lui cu Alexandra au trecut 9 minute!!! Acesta este un indiciu FOARTE CLAR de POSIBILĂ RĂPIRE LA PONT!!!!!

Adică este aproape sigur că există complici! Pentru a îi identifica pe cei care au „filat-o” pe Alexandra e suficient să fie verificate ID-urile celor care i-au accesat pozele de pe facebook în ultimele luni! De asemenea, apelurile și comunicațiile din ziua răpirii și ziua premergătoare vor clarifica din plin acest lucru! Acești complici trebuia să fie aduși la audieri încă din 25.07.2019, pentru a o găsi pe Alexandra cât mai repede! Dar nu numai că încă nici nu au fost audiați, ci telefoanele abia după 7 zile sunt investigate… Esre evidentă complicitatea anchetatorilor cu făptuitorul!

Cel mai probabi Alexandra a fost deja scoasă din Caracal (poate chiar și din țară) până în 31.07.2018 și unele din telefoanele cu cartelă prepay ale complicilor cu care ținea legătura Gheorghe Dincă au fost distruse!

O dovadă și un aspect amuzant este că după probabila relocare a Alexandrei, apropiați ai rețelei respective și-au bătut joc de anchetatori, trimițându-i pe fentă la diferite adrese din Caracal, iar ei au și mers alergând grotesc și jenant! Rușine lor!

În 31.07.2019 perchezițiile domiciliare la domiciliul făptuitorului Gheorghe Dincă au încetat pentru cel puțin 7 zile, cât va dura „îngrijirea medicală a inculpatului. Vă amintim că Alexandra Măceșanu nu a fost găsită nici în viață, nici altfel, iar în 31.07.2019 procurorul șef SIICOY Felix Stroe recunoștea că este foarte posibil ca ea să fie în viață! De aici deducem că orice informație în cauză poate face diferența între viață și moarte a acestei fete!!!

Pentru incompetenții / compplicii procurori, prezentăm retoric un articol din Codul de Procedură Penală.

„Art. 159
Efectuarea percheziţiei domiciliare
(11) Când persoana la care se face percheziţia este reţinută ori arestată, va fi adusă la percheziţie. În cazul în care nu poate fi adusă, ridicarea de obiecte şi înscrisuri, precum şi percheziţia domiciliară se fac în prezenţa unui reprezentant ori martor asistent.”

11 COMENTARII

    • Thank you very much for your appreciation. It is very important for us to know that efforts to present these issues as clearly and honestly as possible receive positive feedback!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here