Jandarmi violenți cu indicativul acoperit în 10 august 2018

0
63

Din motive politice prostești și din frică de protestul maselor de români din diaspora, Liviu Dragnea (președinte PSD, al Bamerei Deputaților și conducătorul de facto al Guvernului de atunci), Viorica Dăncilă (prim-ministru al României de atunci), Carmen Dan (ministrul de interne de atunci), șefii jandarmeriei: Sindile, Cazan, Cucoș, Florea etc., au ordonat ca jandarmii să bată cu bestialitate protestatarii pașnici, așa cum arată filmările jurnaliștilor.

Ordinul de luptă a fost ilegal. Pentru a mușamaliza aceste ilegalități grave, Carmen Dan a ordonat secretizarea celor 6 rapoarte ale misiunilor de luptă și a ordinelor date atunci.

843 de participanți pașnici la proteste ce au fost bătuți, gazați sau agresați nejustificat de jandarmi au depus plângere penală la Procuratura Militară.

Pentru a mușamaliza abuzurile jandarmilor, Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă, Carmen Dan și șefii jandarmeriei au venit cu declarații uluitoare, susținând halucinant că mitingul ar fi degenerat spre… nici mai mult nici mai puțin o LOVITURĂ DE STAT! 🙂

Această aberație ce se încadrează penal la Fals în declarații oficiale, a culminat cu plângerea depusă pe 11.08.2018 de șefii jabdarmeriei la DIICOT București prin care reclamau o tentativă de lovitură de stat !

DIICOT începe investigațiile pentru „lovitura de stat” și solicită Parchetului Militar plângerile oamenilor agresați de jandarmi. Aceste peste 800 de dosare au fost „investigate” de DIICOT (deși această instituție nu are nici o atribuție în cauză, decât dacă acuzația este că Dragnea, Dăncilă, Dan, Sindile, Cazan, Cucoș, Florea etc) au format o rețea de crimă organizată ce și-a subordonat jandarmeria în scopul intereselor de partid obscure și a intereselor grupului infracțional). Noi știm că așa este, dar acuzațiile despre care vorbim nu există la dosar.

B1TV a solicitat public DIICOT să precizeze competența DIICOT în această speță încă din data de 3.07.2019. Termenul de răspuns este de 30 zile conform legii, însă până în 9.08.2019 nu a fost oferit nici un răspuns. Așadar DIICOT București este în ilegalitate !!!

Cum au reușit acești șmecheri de Olt : Videle / Alexandria /București să își îndeplinească planul diabolic? Foarte simplu: sursele spun că mai multe firme de proteție și paza din Teleorman, Dolj, Olt (probabil inclusiv firmele din Caracal, cu peste 2000 de angajați?) au trimis la miting angajați, împreună cu câțiva ultrași, ce au devenit ad hoc „protestatari rezist” ce s-au infiltrat între manifestanții pașnici.

Acești „protestatari” agitatori au intrat în Piața Victoriei, dar jandarmii, deși anunțați de apropierea lor de colegii din dispozitivul București și poliția locală, nu au intervenit și nu au oprit înaintarea lor și amestecarea cu protestatarii pașnici! Au început numeroase violențe declanșate de acești falși protestatari.

În acel moment din rândul jandarmilor au fost unii „jandarmi” CU INDICATIVUL ACOPERIT ce au declanșat violențele asupra protestatarilor pașnici, sub pretextul că răspund violențelor protestatarilor !!!

Cerem în mod ferm autorităților elucidarea tuturor acestor ilegalități ! Cum de nu au fost arestați falșii protestatari, ce au declanșat violențe?

Cerem să se clarifice CINE AU FOST INDIVIZII ÎN ECHIPAMENT AL JANDARMERIEI, DAR CU INDICATIVUL ACOPEIT!, ceea ce se constituie în INFRACȚIUNE a acelor persoane și indică foarte clar PREMEDITAREA violențelor ce au avut loc !!!

Este adevărată afirmația unor ziariști că acești falși jandarmi aparțineau structurii de informații din MAI (doi și`un sfert / DGIPI)? Sau aparțineau chiar jandarmeriei? Acest e aspecte sunt foarte grave și aparțin ÎN TOTALITATE Guvernului!

Așteptăm răspunsuri clare din partea autorităților și anchetarea REALĂ a TUTUROR responsabililor menționați. E clar că intenția guvernului PSD este de a mușamaliza aceste infracțiuni, așa cum ne arată rotirea cadrelor la vârful jandarmeriei, astfel că toți cei menționați au devenit / redevenit șefi / adjuncți în cele mai înalte funcții din Jandarmerie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here