Profeţiile lui SUNDAR SINGH Introducere

0
25

Sundar Singh este un înţelept şi iluminat indian, care s-a născut în 1889 în India, în oraşul Rampur, regiunea Punjab, şi a murit în anul 1933. Creştinat în urma unei experienţe spirituale deosebite, legată de apariţia lui Iisus, a făcut o călătorie prin toate ţările creştine în primul deceniu al secolului nostru. Cu această ocazie a vizitat şi România, iar cu această ocazie a făcut profeţiile ce urmează. Ele au circulat multă vreme în manuscris în vremea dictaturii comuniste.

Considerate de sceptici ca fiind simple presupuneri şi exagerări asupra viitorului României, “Profeţiile lui Sundar Singh” uimesc prin claritatea expunerii, prin simplitate şi mai ales prin imparţialitatea acestui indian creştinat.

Nu putem spune în ce proporţie afirmaţiile făcute de această fiinţă cu adevărat iluminată de Duhul Lui Dumnezeu sunt adevărate, deşi părerea noastră este că ele sunt veridice. Veridicitatea lor nu va putea fi verificată decât în timp şi de aceea decizia de a crede sau nu cele spuse de Sundar Singh vă aparţine în totalitate. Şi totuşi, dacă veţi citi cu atenţie, veţi sesiza că anumite profeţii s-au împlinit deja.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here