Incompetență sau complicitatea poliției la răpirea din Caracal?

Cazul de răpire de la Caracal este un amestec straniu de incompetență, rea-voință și chiar complicitate a poliției la răpire. Să analizăm faptele.

• Miercuri 24 iulie 2019, în jurul orei 09:54, Alexandra Măceșanu este luată la autostop din comuna Dobrosloveni și dusă în Caracal de inculpat. Între momentul plecării lui Dincă din Caracal și revenirii lui în Caracal trec 9 minute, ceea ce ne face să credem că e posibil să fi acționat la pont. Dincă (66 ani) susține că atunci i-ar fi propus Alexandrei (15 ani) să întrețină relații sexuale, iar ea a refuzat categoric. Atunci el i-ar fi aruncat pe bancheta din spate o bancnotă de 50 lei, în schimbul raporturilor sexuale ce ar fi urmat, dacă ea ar fi acceptat. A refuzat categoric. A ajuns la destinație, la Liceul la care învăța fata, aproximativ la ora 10:00. Camera de supraveghere a surprins scenele dramatice. Inculpatul a recunoscut că portierele din spate nu se deschid din interior (autovehiculul fiind pregătit defapt pentru răpiri!), astfel încât Alexandra nu a putut coborî. Probabil bulversată de propunerile grosolane, mizerabile, dar și hărțuitoare și ilegale ale făptuitorului, nu a realizat imediat ce se petrece, că e pe punctul de a fi răpită.

• Inculpatul coboară din vehicul spre a îi deschide portiera fetei, dar atunci o lovește, năvălește peste ea în spate și o leagă la mâini și îi pune o bandă adezivă pe gură. Intră în mașină în spate și rămâne acolo 17 minute. În total staționarea durează 22 de minute.

• Pornește spre casa lui, casă pregătită și ea pentru răpire, și o sechestrează pe Alexandra într-o cameră fără ferestre, special pregătită. Aici o leagă pe fată, o bate și o violează.

Posibili complici?

• Miercuri seara Dincă dă trei apeluri către un vecin. (Această informație a fost obținută abia pe 9.08, după analiza apelurilot lui Dincă, analiză ce ar fitrebuit făcută, conform procedurilor, din prima zi, adică în urmă cu 14 zile!!!). Aceste apeluri au fost date pe o cartel ne-nominală (cu prorietar necunoscut) pe care acel vecin o primise din iunie cadou de la Dincă! Nu credem în coincidențe. Este cel puțin suspect faptul că Dincă îl sună pe acest vecin în seara zilei în care o răpise pe Alexandra și o ținea sechestrată! Orice „nebun singuratic” ar fi evitat toate contactele cu cei neimplicați, cu atât mai mult să efectueze el 3 apeluri! Putem formula ca o pistă plauzibilă ce se cere investigată potențiala complicitate a acestui vecin: cartelă prepay, 3 apeluri când fata este răpită și legată, inclusiv la ochi! Acest vecin susține că nu a răspuns la nici unul dintre apeluri.

E posibil să fi știut ce orori se petrec la Dincă, să fi participat și rl în trecut și/ sau să intenționeze să participe și acum, să fi participat efectiv și în 24.07, acela fiind codul între ei că a răpit o virgină sau orice alte variante. E psibil să se fi dat înapoi de la intenția de viol din frică, sau chiar el să fi lăsat telefonul în camera ororilor… Să nu uităm că mama Alexandrei primește un apel vineri 26.07 la ora 7:30 când deja are loc descinderea de la ora 6:00 iar Dincă, fiind supravegheat de anchetatori, nu poate suna!

Chiar și neconcordanța orei la care a fost surprinsă Alexandra și revenirea lui Dincă din Craiova în Caracal din 25.07: orele 11:50 și 12:30 ar avea o explicație.

Iată de ce această ipoteză nu este deloc fantezistă, ci apare în opinia noastră ca fiind perfect plauzibilă.

• Ora 20:30 tatăl Alexandrei, după ce a sunat toți cunoscuții fetei și a căutat-o toată ziua în Caracal, revine în Dobrosloveni și reclamă dispariția ei la postul de poliție, unde șefă de post este soția șefului poliției din Caracal de atunci, Mirea. Patrula poliției din comună ia legătura cu șefa Mirea, care îl trimite pe tatăl fetei acasă și îi transmite să revină dimineața dacă fata nu se întoarce. O primă eroare gravă, deoarece în caz de dispariție / răpire minor/ă, este OBLIGATORIE declanșarea procedurii Alertă dispariție minor. (incompetență sau complicitate?)

• Dimineața de joi, 25 iulie 2019 la 8:30 tatăl Alexandrei ajunge la postul poliției din Dobrosloveni pentru a depune plângerea de dispariție. Este trimis din nou acasă și i se spune că vor veni polițiștii la domiciliul lor. O nouă amânare de 2 ore!!! Plângerea este procesată și se cer în sfârșit poze ale fetei, semnalmentele și numărul telefonului fetei. Mama fetei rămâne cu polițiștii, iar tatăl pornește din nou să o caute pe Alexandra.

• În jurul orei 10:00 apare la procurori mărturia anterioară a unui copil care a văzut mașina combi de culoare gri în care era fata răpită.

• În jurul orei 8:30 Dincă pleacă din casă la farmacie sau piață, ÎȘI LASĂ MAȘINA PARCATĂ PE DOMENIUL PUBLIC ÎN CARACAL (vehiculul folosit în răpire putând fi dat în urmărire!) și solicită unui cunoscut, proprietar al unei spălătorii auto, să îl ducă la Craiova.

• Ajuns la Craiova Dincă cumpără un telefon și o cartelă, de pe care o sună pe mama Alexandrei (ce se afla împreună cu șeful de post al poliției din Dobrosloveni, așteptând vești!) și îi spune mamei:

„Mamă soacră sunt ginerele tău, nu îți fă probleme, eu și Alexandra am plecat în Anglia să facem bani, nu o mai căutați!”

Acest apel este în același mod de operare cu cazul Luizei, doar că acolo spusese bunicului fetei că a plecat în Olanda. Acum mulți comentatori reproșează faptul că unii aduc nejustificat în discuție rețelele de prostituție, DAR CHIAR DINCĂ A DESCHIS ACEASTĂ PISTĂ; ÎN AMBELE CAZURI, la 24 de ore de la răpire! Apropo: este uluitor acest termen de 24 de ore!

• Mama Alexandrei solicită imediat prinderea celui ce a sunat, ca fiind făptuitorul sau complicele său. NU ȘTIM DACĂ ȘEFA DE POST A ANUNȚAT POLIȚIA JUDEȚEANĂ INCIDENTUL ȘI URMĂRIREA ȘI REȚINEREA IMEDIATĂ ȘI PRIORITARĂ A APELANTULUI! (incompetență sau complicitate?)

• Cererea părinților Alexandrei este procesată în sistem și apare la persoane dispărute în județul Olt la 10:58, la mai mult de 24 de ore de la răpire!

• O altă eroare gravă: nu știm în ce dată și la ce oră Alexandra este dată în consemn la frontieră, dar în mod cert nu este la acest moment, așa cum CERE LEGEA! Poliția de frontieră susține că aceste informații ar fi clasificate! (incompetență sau complicitate?)

• La ora 11:05 Alexandra face primul apel la 112, de pe un telefon cu cartelă găsit de ea în camera în care fusese sechestrată!!!

• Apelul este redirecționat spre operatorul de la poliția Slatina care nu răspunde cu apel ROȘU timp de 1 min 14 sec! Operatorul sună înapoi, Alexandra vorbește cu poliția și indică locația probabilă în cartierul Bold din Caracal, precis după dig. Astfel Alexandra indică, așa cum poate în situația cumplită în care se găsește, inclusiv partea dreaptă a străzii în sensul de mers!!! Ea indică o adresă de pe o carte de vizită din cameră și precizează că nu știe dacă aceea este adresa. Polițistul spune că adresa este un bloc, Alexandra precizează că ea este sechestrată într-o casă. Deși discordanța este evidentă, polițistul spune într-un mod imbecil: „Rămâneți acolo, vă trimit un echipaj!”

• După câteva minute Alexandra revine spunând că mașina nu a ajuns. „Da` ce crezi că zboară, domnișoară?” și „Închide telefonul că ții linia ocupată!”

• La dosar apare mărturia că un polițist din Caracal
Comisarul-șef cercetări criminalste Caracal, Constantin Pistol) a sunat-o pe Alexandra DE PE TELEFONUL SĂU PERSONAL și a ținut-o la telefon 22 minute, încercând să o localizeze. Ea a oferit toate informațiile la care avea acces, că vede în curte un brad, un nuc, o platformă pentru reparații auto ȘI O MAȘINĂ COMBI GRI!!! Amintim că vehiculul era în acel moment parcat pe o stradă din Caracal. Apropo: cum de e posibil ca polițiștii din Caracal ce o căutau pe Alexandra cel puțin de la ora 11:05 (!) NU AU GĂSIT VEHICULUL CU CARE A FOST RĂPITĂ?

• Polițiștii susțin că nu aveau posibilitatea tehnică să o localizeze și indiciile oferite de ea erau foarte vagi.

Oferim în EXCLUSIVITATE posibilitatea pe care o avea poliția Caracal de a o localiza pe Alexandra în mai puțin de 15 minute, în EXACT condițiile din cazul dat!

De altfel această metodă este foarte cunoscută și chiar predată inclusiv în școala de agenți de poliție!!!

Metoda sirenei

În timp ce vorbea cu Alexandra, polițistul trimitea O AMBULANȚĂ (cum de fapt legea OBLIGĂ!!! în astfel de cazuri) cu sirena pornită pe străzile Caracalului (sunt două străzi principale) și îi cere fetei să îl anunțe când se aude sirena foarte aproape (putea și să asculte chiar el în fundalul convorbirii)! La 100 de metri în spatele Ambulanței se deplasa un echipaj de poliție de intervenție rapidă.
Când fata auzea sirena foarte aproape, găseau locația. Dacă acei câini erau o problemă, polițiștii blocau căile de acces în curte, aduceau ecarisajul și interveneau. Viața fetei ar fi fost salvată!!!

Culmea este că acestă procedură este standard și se folosea de mai mult de 30 de ani!!!

Dacă acel polițist VOIA CU ADEVĂRAT SĂ O LOCALIZEZE, apela la această metodă clasică foarte simplă! Dacă lui nu îi dădea prin cap, atunci colegii lui sau superiorii lui, care se presupune că erau mai școliți i-ar fi putut sugera asta, imediat după ora 11:10 după ce s-a dat alarma de Răpire minor!

• Ora 10:50 după declarația inculpatului și a polițistului ce era la telefon cu Alexandra, Dincă ar fi revenit de la Craiova cu mașina – dubiță albastră, ar fi luat vehiculul propriu parcat în centrul Caracalului și s-ar fi întors la domiciliu. Aici avem o gravă neconcordanță, pe unele camere apare Dincă mergând pe jos spre mașina proprie în jurul orei 12:30. Această neconcordanță alimentează suspiciunea că a avut cel puțin un complice! De altfel la telefon Alexandra nu a spus că a auzit mașina sau cum se deschide poarta și ușa (cel mai probabil l-ar fi recunoscut pe Dincă după zgomotele specifice fiecăruia, pe care deja le auzise: apăsarea pașilor, ritmul mersului etc) ci este surprinsă și spune: „Vine! Vine!”, iar respectivul deschide ușa și vine direct spre telefon pe care îl închide, ca și când ar fi fost avertizat și se furișează pentru a nu fi auzit. Ca o paranteză pentru cei ce susțin sus și tare că acest individ e un criminal singuratic, precizăm că acest comportament nu corespunde DELOC profilului psihopat, care urmărește mereu să își impună voința în mod absolut! Acesta susține că a lovit-o atunci pe fată.

• Ora 16:30 Mirea / Alexe informează în sfârșit Bucureștiul de caz! (incompetență sau complicitate?)

• Adjunctul Alexe la ora 17:00 primește de la procurorul de caz fotografia autovehicului folosit de Dincă, luată de pe o cameră de supraveghere a unei locuințe din Caracal, se pare că din dosarul cu RĂPIREA LUIZEI DIN URMĂ CU TREI LUNI, fotografie care era la dosarul DIICOT Olt (conform declarației lui Dumitru Coarnă, lider sindical în poliție), cu mai mult de 9 zile înaintea datei de 24.07.2019.

Merită să precizăm că cele două cazuri erau evident conexate prin același mod de operare și prin utilizarea aceluiași vehicul, conform declarațiilor anterioare ale martorilor.

• Orele 11:30, 13:00, 14:00, 15:00 șeful poliției Caracal este informat de situația extrem de gravă și urgentă, iar Mirea a participat în continuare la niște ședințe neimportante ale poliției din două comune vecine, în loc să vină urgent la Caracal pentru rezolvarea crizei!

• Ora 17:03 adjunctul Alexe, în loc să anunțe echipele operative din teren care o căutau pe Alexabdra (pe care NU le anunță!), îl informează pe un localnic Rădoi, potențial informator al poliției, pe care îl întreabă despre mașină, numărul de telefon de pe care a sunat-o făptuitorul la 10:30 pe mama fetei și numărul de telefon de pe care a sunat fata!!! Adică dă unui terț date foarte sensibile din dosar! Aceasta este o faptă penală! Ca un amănunt, în conversația de pe WatsApp apare cu Rădoi Alexe scrie:

„K
07…. (nr. de telefon de pe care a sunat Alexandra!)”
(incompetență sau complicitate?)

• Rădoi a distribuit informațiile angajaților firmei sale de pază, adică informațiile secrete din dosar au devenit publice „în scopul cercetării penale”, ajunhând inclusiv la membri ai clanurilor interlope rivale!!!

• Deși aveau numărul de înmatriculare al vehiculului implicat în răpire încă de la ora 17:30 (în conversația de pe WatsApp Rădoi identifică o mașină la Penny în parcare, iar Alexe spune: nu e nr. ăsta!), procuratura și poliția NU AU PUTUT LOCALIZA ADRESA ȘI PROPRIETARUL, o chestiune ce dura 5 minute!!! (incompetență sau complicitate?)

• Joi seara un păstor observă un autovehicul ce sosește în partea din spate a curții lui Dincă, din care coboară câțiva b[rbați, pătrund în casă, rămân mai mult timp, iar apoi revin și pleacă cu același vehicul.

• În jurul orei 20:30 unul dintre anchetatori apelează un cunoscut de la DOS (Direcția de Operațiuni Speciale) care se întorcea dintr-o misiune. Echipa lui avea aparatura tehnică necesară localizării exacte. În scurt timp echipa DOS identifică locația telefonului de pe care a sunat Alexandra la 112, astfel încât în jurul orei 00:30, în 26.07 au localizat exact locația, deși telefonul era închis.

• Vineri 26.07, aproximativ ora 1:00 procurorul de caz cere mandat de percheziție, pe care îl primește de la judecător aproximativ la ora 1:30, dar cu aplicare la ora 6:00. În acest interval de timp polițiștii și procurorii așteaptă să se facă ora 6:00…

• Vineri 26.07 serverele STS ale Poliției de Frontieră nu au fost funcționale – într-un mod inexplicabil – întreaga zi, astfel încât ar fi fost foarte ușor să fie scoasă din țară o persoană, fie chiar și minoră, în mod ilegal!

• Ora 6:00 are loc descinderea forțelor de poliție ce au găsit suspectul, vehiculul, cele două telefoane implicate și – susțin polițiștii și procurorii DIICOT Olt – rămășițe de oase umane, inclusiv 22 de dinți, parțial afectate de foc. De asemenea din cenușă ar fi fost scoase 3 inele de argint, două lănțișoare de argint, o piesă – lănțișor de metal accesoriu de agățătoare de la o haină și patru piese metalice de reglare a bretelelor unui sutien.

• Ora 7:30 familia Alexandrei primește un nou apel telefonic „de liniștire” de la un suspect, dar care NU POATE FI Dincă, deoarece el era acum la percheziție împreună cu anchetatorii. Despre acest apel, numărul ce a apelat și investigarea persoanei nu știm nimic!!!

• Dincă este arestat, au loc percheziții, neagă toate acuzațiile.

• Vineri 26.07 proaspătul ministru de interne și premierul Dăncilă transmit condoleanțe celor două familii, deși încă nu există nici o probă solidă a morții lor!

• Ancheta e preluată de DIICOT Olt, care investigase fără nici un rezultat de 3 luni cazuldispariției Luizei.

• Sâmbătă 27.07, Dincă solicită anchetatorilor să vorbească singur cu un anumit polițist. După o oră în care cei doi au vorbit singuri (în încăpere rămânând o oră doar el cu acel polițist! – contrar regulamentelor în vigoare), suspectul recunoaște în prezența avocatului din oficiu și a unui procuror, că ar fi răpit amândouă fetele, ar fi crezut – zice-se – că ar fi prostituate și când nu au acceptat sexul pe bani, a dus fiecare fată la el acasă, le-ar fi legat și violat, apoi în mai puțin de 24 de ore ar fi lovit fata și aceasta ar fi căzut, s-ar fi lovit la cap și ar fi murit, iar apoi același lucru s-a petrecut și cu cealaltă fată. Totuși nu menționează nimic despre apelurile telefonice către familie, care ar fi indicat premeditarea și eventualii complici implicați. Apoi pentru a-și șterge urmele, le-ar fi dat foc fiecărei fete; trupul primei fete l-ar fi aruncat în Olt. Anchetatorii au mers cu el la locul respectiv, inculpatul a devenit confuz și și-a schimbat depoziția, spunând că a aruncat trupul în Dunăre. Nici acolo nu a putut indica precis locul.

E perfect posibil și chiar plauzibil ca acel anchetator să îl fi instruit ce să declare, deoarece probele sunt de netăgăduit și va trebui să recunoască, dar să spună că au fost lovituri cauzatoare de moarte (condamnare 10 – 12 ami) în loc de crimă cu premeditare și omor calificat (minim 25 de ani). E perfect posibil ca să fi primit această consiliere infracțională la schimb, în urma nrgocierii.
De exemplu: „Nu spui nimic de complici!”
„Ce primesc în schimb?”
„O să te lase în viață și te și învăț cum să ieși repede din închisoare!”

• Anchetatorii merg pe varianta autorului criminal în serie psihopat și unic; astfel „uită” să ceară mandat de percheziție informatică a telefoanelor mobile ridicate de la locație, deși în mod evident, acesta trebuia să fie primul lucru investigat, fiind în cauză o răpire de minoră și mai multe apeluri incriminatoare date familiei / familiilor.

• Miercuri 31:07 o vrăjitoare din Cipru ce a emigrat chiar din Caracal transmite că a văzut-o prin clarviziune pe Alexandra legată într-un pod! Polițiștii se precipită și aleargă grotesc la locuințele din jur. Totuși această „mărturie” aduce în spațiul public ipoteza că Alexandra poate fi în viață, o ipoteză ce frământă foarte mult opinia publică. Apar tot felul de relatări despre cazul de prostituție forțată din Caracal din 2012 în care peste 30 de eleve de la un liceu au fost șantajate și forțate să se prostitueze. Din acea rețea făcea parte și un angajat ISU (un pompier). Asta aruncă suspiciuni majore asupra anchetei, mai ales coroborat cu gafele monumentale anterioare, care pot fi la fel de bine complicități, cât și cu creșterea uluitoare a prețului chiriei unei garsoniere (aproximativ 300 euro, adică prețul din București), ce poate ridica suspiciunea turismului pentru prostituție.

• Joi 1.08, Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei, dă un ultimatum clanurilor de interlopi din Caracal,. Tatăl fetei iese în singura apariție publică și roagă pe cei ce au răpit fata să o elibereze, iar el va retrage plângerile penale. Evident acest lucru nu era posibil, plângerile penale în caz de viol, lipsire de libertate și trafic de persoane sunt supuse sesizării din oficiu. Altfel spus, în lipsa negociatorilor profesioniști, cei doi membri ai familiei încearcă cumva să megocieze.

• Cazul este preluat de DIICOT București, apar declarații de presă ale șefului DIICOT, Felix Bănilă, ce asigură că se au în vedere AMBELE ipoteze.

• Vineri 2.08 apare prima lovitură grea în noul context, dată familiei: se dă un comunicat de la IML că analiza antropologică ar confirma că resturile de oase ar fi umane și ar aparține unei fete cu vârsta între 12 – 17 ani.

• Abia acum, vineri 2.08 se cere percheziția informatică a telefoanelor ridicate pe 17.07, adică la mai mult de 7 zile de la ridicarea lor! De ce așa târziu? Au fost șterse urmele unor eventuali complici? S-au solicitat, pentru confruntare, desfășurătoarele comvorbirilor de la operatorii de telefonie mobilă, sau și asta au uitat?(incompetență sau complicitate?)

• Vineri după ora 22:30 ministrul de justiție anunță telefonic familia Măceșanu că probele ADN prelevate de la părinți corespund 99,9% cu ADN-ul prelevat din… țesutul osos de dinte găsiți în prima zi. (unuia sau mai multora dintre dinți?)

Plantarea parțială a probelor?

Există oare posibilitatea plantării probelor? Un colonel criminalist în rezervă ce a participat la prinderea criminalului în serie Rîmaru susține că da, că aceasta era o practică curentă încă dinainte de `89. De altfel este semnificativ de precizat că Investigațiile Criminaliste din București sunt SINGURUL departament de investigare al unei capitale din Europa în care procentul de rezolvare a crimelor este de 100%!
Adăugăm și noi aici faptul banal că dacă ADN-ul extras este dintr-un SINGUR dinte, aceasta nu este nicidecum dovada crimei, ci doar eventuala dovadă că Alexandrei… îi lipsește un dinte. Dealtfel mai mulți specialiști în ortodonție au precizat că după aspect, dinții din butoi nu aparțin unei singure persoane.

• Au fost găsite – susțin anchetatorii – noi fragmente osoase și pete de sânge (cum de nu au fost găsite până atunci?)

• Sâmbătă 3.07 anchetatorii au găsit, la indicațiile făptuitorului telefonul și cartela SIM ale Alexandrei într-un parc din Caracal.

• Duminică au fost găsite haine ce se presupune că ar fi aparținut Luizei, la marginea orașului.

• Au fost găsite noi fire lungi de păr șaten – roșcat în mașina agresorului.

• Luni 5.05 a fost găsit în pădure, la indicația suspectului, un sac cu rămășițe umane, oseminte și țesuturi arse, despre care inculpatul afirmă că ar aparține Luizei. Probele ADN vor elucida acest aspect.

• Luni seara Alexandru Cumpănașu afirmă că Dincă are 2 miliarde lei în cont, o sumă uriașă!!! Dacă această informație din anchetă se confirmă, se pune întrebarea firească: de la cine are acest individ asemenea sume? Dealtfel casa construită special pentru a servi drept placă turnantă pentru fetele răpite și sechestrate, cât și mașina cu portiere ce nu se pot deschide din interior – pregătită pentru răpire – sugerează mai degrabă formarea unei baze pentru răpirea fetelor și „prepararea” lor pentru a fi introduse forțat în rețele de trafic de carne vie. Mulți idioți susțin că„dacă ar fi fost traficant de fete, nu le-ar fi ucis!”. Acestora le reamintim (poate nu știu să citească printre rânduri) că probele morții fetelor sunt foarte subțiri și discutabile. În plus, chiar dacă le-ar fi violat și poate – Doamne ferește! – chiar omorât pe aceste fete, ce l-ar fi împiedicat să răpească și să vândă alte 17 fete în ultimii 6 ani rețelelor de prostituție? Răspunsul evidemt este: Nimic!. E perfect plauzibil ca „meseria” lui din ultimii ani să fie de răpitor de fete, iar pe câteva care îi plăceau lui mai mult le păstra și făcea cu ele ce voia, că doar s-a demonstrat că nu îl putea opri nimeni, mai ales procurorii, poliția și nici măcar clanurile interlope! Oare de ce?
Și dacă tot aduc unii în discuție argumente psihologice, să aducem și boi unul: statistic declanșarea faptelor cu violență li agresiune sexuală NU APARE la 63 de ani, ci la 40 – 45! Dar implicarea în răpiri și vânzări de fete apare la orice vârstă. Și în timpul „serviciului”, ca „ore suplimentare” e perfect plauzibil ca să se mai dedea la însușirea a ce îi place…
Și iată cum această ipoteză cel puțin plauzibilă face ca totul să devină COERENT, toate bâlbele și aiurelile polițiștilor și procurorilor! Inclusiv a soților Mirea, el șef al poliției Caracal, ea șefă a postului de poliție Dobrosloveni. Apropo: am recomandat să verificați CINE a văzut pe facebook pozele Alexandrei între 10 noiembrie 2018 – 25 iulie 2019! Rezultatul s-ar putea să vă uluiască (aici mă refer la familie și la anchetatorii autentici)!

• Miercuri 7.08 Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, susține că e posibil ca probele găsite în, pădure de oseminte și cenușă în saci, să fi fost plantate, sau în orice caz să nu corespundă declarației lui Dincă ce susține că sunt în acel loc de 4 luni, deoarece nu prezintă deloc semnele trecerii timpului, a infiltrării apei, a creșterii vegetației etc, argumente ce par de bun simț.

• Marți 13.08 ia foc inexplicabil groapa de gunoi ce se găsește îb apropierea locuinței lui Dincă (la aproximativ 700 metri în spatele casei) tocmai când se cerea în spațiul public și cei trei câini specializați pe căutare de cadavre se pregăteau să investigheze și acea regiune!

• joi 15.08 la 00:54 contul de WatsApp – deci cartela SIM a Luizei – a devenit activ și colegii ei de clasă au semnalat această activitate!

E foarte important să ne punem întrebările ce răsar din acest caz straniu și să punrm aceste întrebări și reprezentanților statului, pentru a afla dacă a fost incompetență sau COMPLICITATE cu făptuitorii a poliției?.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *