Noi mărturii medicale despre 5G și ce putem face!

0
42

O audiere din SUA arată încă o dată – dacă mai era necesar! – pe studii clinice din spital și pe date statistice DOCUMENTATE cât de gravă este problema radiațiilor electromagnetice GSM și ale tenologiei 5G!

Chiar și studiile de laborator asupra cobailor arată creșterea statistică majoă a incidenței diabetului dobândit!

Autorități, luați măsuri!

Mulți poate vor spune: „Bine, dar ce este de făcut dacă, până la urmă, se implementează tehnologia 5G?”
„Cum putem noi, simpli cetățeni, să ne luptăm cu corporații și corupție în administrație și guvern?”

Iată că este perfect posibil să ne opunem și astfel!
Există o inițiativă inteligentă și foarte eficientă a doi bucureșteni care au avut în cele din urmă câștig de cauză în această luptă! Felicitări!!!

Doi bucuresteni au reusit in instanta sa oblige Telekom Mobile SA sa demonteze antenele GSM de pe un bloc din Sectorul 3 al Capitalei

Magistraţii Tribunalului au menţinut în decembrie 2018 soluţia dată de Judecătoria Sectorului 3 cu peste un an în urmă. „Autorizează reclamanţii să demonteze şi să mute antena GSM pe cheltuiala pârâtei Telekom România Mobile Communications S.A., dacă acesta nu execută lucrarea de bunăvoie în termenul de 60 de zile de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri”, se arată în sentinţă.

Operatorul de telefonie mobilă va achita cheltuielile de judecată făcute de reclamanţi în cuantum de 3873,56 lei la care se adaugă şi 1.000 lei, contravaloarea onorariului dat avocatului.

ANCOM trebuie să monitorizeze situaţia. Sorin Mierlea, preşedintele Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor InfoCons a explicat: „Problema radiaţiilor în zonele locuite ar trebui să fie abordată cu atenţie de autorităţile din România care ar putea să urmeze strategiile pe care le adoptă instituţiile europene din domeniu. Concret este vorba de măsuri de monitorizare a activităţii operatorilor care deţin astfel de echipamente”,. Specialistul susţine că această problema este de competenţa Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM). „Mai ales în zonele cu blocuri, birouri sau zone comerciale, specialiştii ANCOM, care au echipamentele necesare, trebuie să monitorizeze permanent nivelul radiaţiilor pentru ca acestea să nu depăşească nivelul legal. Asta pentru că nimeni nu garantează că în unele momente radiaţiile emise de aceste relee sunt periculos de mari. Numai printr-o astfel de campanie cetăţenii vor putea fi informaţi şi sprijiniţi de autorităţi”, spne Sorin Mierlea.
Preşedintele InfoCons Mierlea ne invită: „Ieşiţi din pasivitate!”

„Această decizie definitivă nu trebuie să fie o excepţie. Cetăţenii care trăiesc în blocurile cu astfel de antene ale operatorilor de telefonie mobilă trebuie să recurgă, individual sau colectiv, la instanţele de judecată. Trebuie să depună plângeri pentru că acum există precedentul. Acest caz poate fi folosit ca un ghid de bune practici. Şi plângerile la ANCOM cred că pot avea unele efecte. De ce să nu luam chiar şi exemplul aleşilor, care nu au stat pasivi şi acum primesc şi un spor de radiaţii pentru că la Palatul Parlamentului există nişte banale reţele wireless”, a mai adăugat Sorin Mierlea

Iată unexemplu inteligent și accesibil oricu se a ne apăra dreptul la sănătate și la o viață lipsită de pericolul antenelor GSM și mai ales al riscului uriaș produs de tehnologia 5G!

sursa: Adevărul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here